Är du Sveriges tuffaste kökschef?

Andra kan tävla om att bli Sveriges mästerkock, vi söker dig som kan laga mat, leda människor och planera matekonomi för såväl hungriga barnfamiljer som finsmakande konferensgäster. Kort sagt; du ska vara köks- och restaurangchef för Sveriges vildaste nöjespark – High Chaparral.

a%cc%88r-du-sveriges-tuffaste-ko%cc%88kschefJodå, vi vet att det är en utmaning. Att både kunna laga mat och leda ett 70-tal medarbetare i högsäsong, för att i lågsäsong sköta det mesta av matlagningen själv kräver både kunskap och erfarenhet. Men har du det lovar vi dig ett roligt, omväxlande och kreativt jobb i ett team med sköna människor. Vi kan dessutom lova dig en arbetsmiljö du inte kan få någon annanstans i hela världen – Vilda Västern mitt i Småland.

Rollen som Restaurangchef: Maten är en viktig del av upplevelsen för våra drygt 170 000 besökare. Parken har 13 mat- och fikaställen. När parken är stängd för säsongen serveras lunch måndag–fredag på restaurang Diligensen. Vi serverar även jul- och påskbord och har öppet för Halloween.
High Chaparral har även konferenser och event året om med allt från 15–2000 gäster. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för inköp, personal, struktur, organisation, menyer och restaurangekonomi.

Formell kompetens: Du har en grundläggande restaurangutbildning gärna med eftergymnasial kompetens och minst 3–5 års erfarenhet från ledande yrkesroll. Krav är tidigare erfarenhet från arbetsledande position med schemaläggning och inköp, körkort B samt svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper: Du är en strukturerad och inspirerande ledare som vågar ta ett steg framåt när det krävs. Självklart har du förmåga att se helheten inom en stor arbetsgrupp då du under högsäsong ansvarar för cirka 70 stycken medarbetare. Samtidigt är du flexibel och prestigelös och kan själva ställa dig vid grytorna under lågsäsong om det behövs.

Anställningen är en tillsvidareanställning med sedvanlig provanställning och tillträde efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Skicka ditt CV till lotta@highchaparral.se och märk ansökan med ”Kökschef High Chaparral”. För ytterligare information, kontakta Lotta Edin-Johansson på 0370-827 38.