Konferens

 Put on your boots!

Är det dags för konferens, kick-off, säljmöte, mässa eller event?På High Chaparral kan du kombinera din konferens eller möte med många spännande och unika aktiviteter. Välj mellan färdiga konferenspaket eller skräddarsy ert egna.

Allt detta och mycket mer

Möten i vilda västern

Om ni är ett stort sällskap kan ni hyra hela parken med tågrån och Vilda Västern-show. Är ni ett mindre sällskap sätter vi ihop ett paket som passar er. Varför inte en femkamp eller skattjakt i bästa Vilda Västern-anda.

Ett populärt arrangemang för företag och organisationer är att ordna en familjedag på High Chaparral. Umgås och ha kul tillsammans med era anställda (eller kunder) och deras familjer genom en oförglömlig dag i Vilda Västern. Vi lovar att ni får en upplevelse ni sent kommer att glömma.
Ni väljer själva om ni vill bjuda på hela upplevelsen eller erbjuda ett rabatterat pris.

Spännande aktiviteter

I samband med konferens erbjuder vi aktiviteter i form av skattjakt, fem- och tio-kamp. Vi har ett femtontal olika grenar att välja mellan, urvalet anpassas utefter gruppens önskemål.
För den som vill finns möjlighet till linedance med instruktör, musikvärd/dj, liveband med mera. I övrigt finns resurser att genomföra aktiviteter utifrån önskemål för att skapa en så bra upplevelse som möjligt.

Lokaler för stora och små möten

På High Chaparral har ni tillgång till ett flertal konferens- och grupprum för 20 till 300 personer.
Buffalo Bill tar 50-70 personer, i Sitting Bull ryms 40-60 personer och Big Bengt har plats för 250 personer, allt beroende på om ni önskar bio- eller skolsittning.
Konferensrum och restaurang ligger intill varandra och är byggda i Vilda Västernstil med material och rekvisita som ger en äkta 1870-tals känsla.

Mat och Dryck

Restaurang Diligensen är indelad i fyra avdelningar, Spiltan, Trapperstugan, Bonanza och Speedy. I anslutning till restaurangen ligger Saloon Cheyenne. Totalt finns plats för 250–300 sittande gäster. På övervåningen finns plats för ytterligare ca 250 ätande gäster.

Hela High Chaparral har fullständiga rättigheter.

Sov gott i vilda västern

En cowboy måste förstås sova och på High Chaparral finns många olika typer av boenden. Välj mellan Wild West Inn, stugor eller camping. Totalt finns 600 bäddar.

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och för optimering av webbplatsen. Du accepterar vår användning av cookies genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen. Läs vår integritetspolicy för mer information.