En konferens du minns

Plötsligt tvärbromsar bussen. Innan du vet ordet av har bussrånarna börjat plocka till sig alla värdesaker. En konferens på High Chaparral liknar inget annat. Med allt vad en modern konferensanläggning och en hel Vilda Västern-stad kan erbjuda lovar vi dig en konferens långt utöver det vanliga.

Konferens i Vilda Västern

Har ni någonsin konfererat i en saloon, ridit barbacka innan ledningsmiddagen eller vaskat guld efter affärsutvecklingen? Vi erbjuder mötesrum från 20 till 300 personer.

Spännande konferensaktiviteter

Varför inte sätta gänget på hästryggen rätt ut i vildmarken? Eller testa stunts och kolla om marknadschefen vågar falla från Saloonens tak eller säljarna ta några smällar vid bardisken?

Ät och sov gott

Med fullständiga rättigheter, ett flertal restauranglösningar och olika boenden med hela 600 bäddar, tar vi emot allt från styrelsen eller ledningen till hela företaget.

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och för optimering av webbplatsen. Du accepterar vår användning av cookies genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen. Läs vår integritetspolicy för mer information.