Porten till det okända är öppen

År 1871 drabbades staden av en okänd pest. De som inte insjuknade lämnade staden i panik. Man flydde i kläderna man hade på sig. De som blev kvar dog alla en kvalfylld död. Scenerna som utspelades under pesten sägs ha varit obeskrivliga. Sedan föll staden i glömska. Allt stod kvar som de lämnats. Hela staden var död. Tills nu. Efter 148 år har portarna till det okända slagits upp på vid gavel. Staden är inte längre död. Eller är det kanske just det den är? Levande död. Döm själv i höst.

Halloween för hela familjen

Halloween på High Chaparral är ett härligt skräckfyllt äventyr för hela familjen. Hålögda zombies, återuppståndna västernhjältar, irrande turister som blivit kvar sedan sommaren och Lucky Luke på otäckt showhumör gör staden osäker. Du vågar väl komma? På dagen är det mindre läskigt för att passa de lite mindre. Men helt säker går ingen även om det finns zombiefria zoner där du kan andas ut.

Zonen du sent kommer att glömma

En del av staden drabbades extra hårt under pesten 1871. När mörkret faller i zonen kryper de mest fasansfulla levande döda fram. Här går ingen säker. Här lämnas ingen nåd. Här dryper hus, gator och skrymslen av skräck, fasa och död. Du som är över 15 år går in på egen risk. Men säg inte att vi inte varnade dig.

Run For Your Lives

I zombieloppet Run For Your Lives under Halloween på High Chaparral är din uppgift att springa genom en mörk Vilda Västern-stad som inte bara är fylld av onda zombies som vill åt ditt liv. Du tvingas också forcera en hel del tuffa hinder och skrämmas av oväntade specialeffekter längs banan. För barn i åldrarna 7–12 år har vi ett lagom läskigt lopp medan det fortfarande är ljust, som du gärna får springa med mamma, pappa eller någon annan vuxen.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere nettstedet. Du godtar vår bruk av informasjonskapsler når du lukker denne ruten og/eller fortsetter å bruke nettstedet. Les vår personvernerklæring for mer informasjon.