Utställare

High Chaparral Horse Show 2021 inställt

Med de begränsningar i publikantal som råder över hela sommaren genom pandemilagen är det inte möjligt att genomföra tävlingen High Chaparral Horse Show på ett tillfredsställande sätt. High Chaparral Horse Show är därför inställt under 2021 och ser fram emot att arrangera evenemanget under 2022.

Mer om High Chaparral Horse Show

Ställ ut på Sveriges största westernmarknad

I anslutning till tävlingsarenan finns en unik marknad med westernutrustning för både häst och ryttare samt kläder, boots, inredning och indianhantverk. Är du intresserad av att ställa ut så kontakta Joakim Erlandsson på joakim@hchorseshow.se eller ring honom, tel. 076–1310502.

Boka din marknadsplats nu

Vill du ställa ut på Sveriges största westernmarknad så boka din plats nu. Vi vill ha utställare med unika produkter för att undvika alltför stor konkurrens om samma produkt. Målet är att ni ska få en lyckad försäljning och besökaren en positiv upplevelse av en äkta westernmarknad med hög kvalité.

Marknadsyta

Marknadsplatserna är 3×6 alternativt 6×6 meter. Det är inte tillåtet att dela en utställaryta på två eller flera företag. 2020 finns även möjlighet att hyra tält inklusive monteryta, el och belysning (begränsat antal platser).

Öppettider

Marknaden är öppen 25–28 juni, torsdag–lördag 10.00–22.00 och söndag kl. 10.00–13.00.

Utställarpriser

  • 3×6 meter 2500 kr
  • 6×6 meter 3500 kr därefter kostar var 3e m. 1500 kr
  • Extra plats för husbil: 750 kr inkl. el
  • Max 4 entréband per utställare

Boka plats genom att maila joakim@hchorseshow.se

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere nettstedet. Du godtar vår bruk av informasjonskapsler når du lukker denne ruten og/eller fortsetter å bruke nettstedet. Les vår personvernerklæring for mer informasjon.