High Chaparral lanserar nyhet 2024: Regngaranti när ovädret når vilda västern

Den småländska vilda västern-parken High Chaparral är vida känd för att köra på och erbjuda samma utbud och upplevelse oavsett väder. För att ge våra gäster en extra trygghet införs till nästa sommar en regngaranti. Bokning av boende och biljetter till sommaren 2024 öppnar på måndag den 4 december.

I den händelse det regnar över 10 mm/m2 över temaparken High Chaparral mellan kl. 10:00 och 18:00 de dagar parken har öppet nästa sommar kommer gästerna att få komma tillbaka en annan valfri dag under samma säsong. Berörda gäster kommer att få information via mejl senast dagen efter besöket och information om vilka datum som gäller för regngarantin kommer att läggas upp på www.highchaparral.se.

– Förra sommaren erbjöd vi våra gäster att komma tillbaka utan extra kostnad efter en dag då blixten slog ner över parken och shower för första gången på många år ställdes in. Responsen blev så positiv och uppskattad att det blev startskottet till att skapa en regngaranti till nästa år. Efter den regniga sommaren 2023 tror vi att våra gäster kommer att känna en extra trygghet när de bokar, säger Mathias Bergendahl, vd på High Chaparral.

Hur fungerar regngarantin?

Varje dag kollar Sheriffen på High Chaparral en regnmätare. I den händelse det har regnat mer än 10 mm/m2 mellan kl. 10:00 och 18:00 under dagen skickas ett mejl till berörda gäster. Gästen behöver således inte själv kontakta High Chaparral utan ett mejl skickas automatiskt. Gästen behöver således inte begära ett nytt besök enligt regngarantin. Nästa besök behöver heller inte bokas utan det räcker att ta med den tidigare bokningen till huvudentrén vid valfritt datum.

Regngarantin gäller ytterligare ett dagsbesök under sommaren 2024 och avser de som förbokat för aktuell dag och för det antal gäster som bokningen gällde. De som inte förbokat utan kommer direkt till parken och löser entré samma dag omfattas inte då kontaktuppgifter inte registreras. Regngarantin är inte giltig för säsongskort och fribiljetter.

Nytt för i år är att alla shower visas hela säsongen. Shower inkluderar Wild West Stunt Show, Lucky Luke Show och Annie & Billy Show som tidigare visats hela säsongen. Zorro Show och Fitcher Sisters Traveling Circus som tidigare endast visats under högsäsong visas 2024 under hela sommaren.

Nästa år öppnar High Chaparral portarna till vilda västern den 18 maj och stänger dem igen den 1 september 2024.

Kontakt

Mathias Bergendahl
Sheriff / VD

mathias.bergendahl@highchaparral.se
0370-82738