High Chaparral vill uppmärksamma ideella föreningars viktiga arbete – ansök om fribiljetter till din förening

High Chaparral vill uppmärksamma ideella föreningars viktiga arbete för barn och ungdomar. Många barn och ungdomar rör sig idag för lite och sitter stilla för mycket. På High Chaparral uppmuntrar vi barn till fysisk aktivitet och att använda sin fantasi i leken.

Temaparken är en plats där tillsammans är ett nyckelord och där barn och vuxna genom leken får möjlighet att utforska och lära sig om världen omkring sig, utveckla sina förmågor och sociala färdigheter. Förutom de tematiserade områdena där barnen stimuleras att aktivera sig själva, så inspirerar även våra shower till lek och rörelseaktivitet.

Varje år anställer vi 400 säsongsarbetare och många av ungdomarna som arbetar i parken kommer från GGVV-regionen. Ett flertal av dessa ungdomar har varit, eller är med, i olika ideella föreningar och har bidragit till samhället och gjort en positiv skillnad för andra människor.

Vår förhoppning är att kunna ge tillbaka lite till alla dessa föreningar och organisationer och uppmärksamma deras viktiga arbete genom att varje år dela ut 10 fribiljetter till 20 ideella föreningar och organisationer (värde upp till 3990 kr).

Föreningarna väljer själva hur biljetterna ska användas – kanske vill ni uppmärksamma en särskild ledares insats, lotta ut bland medlemmarna eller ha som vinst till vårmarknaden.

Kriterier

  • Ideell förening som arbetar med barn och ungdomar
  • Verksam i GGVV-regionen (Gnosjö, Gislaved, Vaggerd och Värnamo)
  • Är det fler än 20 föreningar och organisationer som ansöker så sker urvalet genom lottning


Ansökan

Ansökan sker till marknad@highchaparral.se senast 31 mars 2023. I ansökan ska kontaktperson, kontaktuppgifter, vilken ort föreningen är verksam på samt en kortare presentation av verksamheten finnas med.

Frågor

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Hanna Forthmeiier, marknadschef, tel. 0370-827 16, hanna@highchaparral.se

 

 

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och för optimering av webbplatsen. Du accepterar vår användning av cookies genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen. Läs vår integritetspolicy för mer information.