Regngaranti

På High Chaparral är vi kända för att köra på oavsett väder. Lite regn har inte stoppat någon, men om det regnar mer än 10 mm /m2 över parken mellan kl. 10-18, så är alla gäster som har förbokat biljetter välkomna tillbaka till vilda västern en annan dag.

Varje dag kollar Sheriffen på High Chaparral en regnmätare. I den händelse det har regnat mer än 10 mm/m2 mellan kl. 10:00 och 18:00 under dagen skickas ett mejl till berörda gäster. Gästen behöver således inte själv kontakta High Chaparral utan ett mejl skickas automatiskt. Gästen behöver således inte begära ett nytt besök enligt regngarantin. Nästa besök behöver heller inte bokas utan det räcker att ta med den tidigare bokningen till huvudentrén vid valfritt datum.

Regngarantin gäller ytterligare ett dagsbesök under sommaren 2024 och avser de som förbokat för aktuell dag och för det antal gäster som bokningen gällde. De som inte förbokat utan kommer direkt till parken och löser entré samma dag omfattas inte då kontaktuppgifter inte registreras. Regngarantin är inte giltig för säsongskort och fribiljetter.

Datum då regngarantin gäller 2024 kommer att publiceras nedan.