Vi vill tacka alla besökare som besökt High Chaparral i år

2020 har varit ett mycket annorlunda år – för oss på High Chaparral såväl som för hela vårt samhälle. Möjligheten att överhuvudtaget öppna parken i sommar kom med ett stort ansvar. Vår ambition har varit att kunna erbjuda en riktig vilda västern-upplevelse i en levande och samtidigt trygg park. Vi uppskattar att alla våra besökare haft överseende med att det mesta var som vanligt, men att en del förändrades och blev lite annorlunda i år.

Vi vill även passa på att rikta ett stort tack till vår fantastiska personal. Vi hade aldrig kunnat göra en så stor omställning utan er! Ett tack skickar vi även till de lokala och regionala myndigheter som vi under sommaren fått råd och hjälp av kopplat till covid-19.

Vi ser fram emot att välkomna dig till High Chaparral nästa år. Fortsätt gärna att följa oss genom nyhetsbrev och sociala medier för information om när vi öppnar igen och spännande nyheter inför nästa säsong.

Vi har nu stängt för säsongen och öppnar igen nästa sommar. Med anledning av de fortsatta restriktioner som råder inför hösten ställer vi in årets Halloween och julbord i år, och vår lunchrestaurang Diligensen öppnar igen i vår.

På återseende i vilda västern nästa år!