High Chaparrals kundundersökning visar: 4 av 10 besökare vill fortsatt hålla avstånd efter pandemin

Nästan 40 procent av sommarens besökare vill fortsatt hålla avstånd vid ett kommande normalläge. Det visar en kundundersökning som den småländska vilda västern-parken genomfört under vintern. Inför kommande säsong behåller High Chaparral förhandsbokning och ett dagligt besökstak.

I en kundundersökning tillfrågades sommarens besökare på High Chaparral om hur de ser på köbildning och större folksamlingar när pandemin är över. Nära 40 procent uppger att de kommer att fortsätta hålla avstånd och vara på den säkra sidan. Drygt 50 procent uppger att de kommer att vara fortsatt försiktiga men inte vara bekymrade av att vara i stora folksamlingar. Cirka 10 procent uppger att de när pandemin är över kommer att återgå till det normala och att hålla avstånd inte kommer att vara viktigt eller något de kommer att tänka på.

High Chaparral har under höstens planeringsarbete inför nästa sommar redan tagit höjd för ett förändrat beteendemönster efter två somrar präglade av restriktioner och rekommendationer kopplade till covid-19. Tidigt i höstas meddelade High Chaparral att förhandsbokning och en daglig besöksgräns införs permanent. Säsongskortshållare behöver som tidigare inte förboka besöket.

– Kundundersökningen bekräftar att det helhetsgrepp vi nu tar för att ytterligare minska risken för kö och trängsel vid entrén, butiker och matställen, showarenor och aktiviteter i parken är rätt väg att gå, säger Mathias Bergendahl, VD för High Chaparral. 

High Chaparral öppnar portarna till nästa säsong den 26 maj 2022.

 

High Chaparral är en temapark för barnfamiljer olik alla andra. Ett besök här är en upplevelse för alla sinnen och här får hela familjen uppleva det riktiga Vilda Västern så som det en gång var i mitten av 1800-talets Amerika. Allt i parken tematiseras för att så långt som möjligt återspegla Vilda Västern för att ge gäster en äventyrlig och rolig upplevelse. Sommaren 2021 besöktes vilda västern-parken av 173 575 besökare, en ökning från den tidigare toppnoteringen på 165 000 som sattes 2016.

 

Ladda ner bilderLadda ner

Kontakt

Mathias Bergendahl
Sheriff / VD

mathias.bergendahl@highchaparral.se
0370-82738