Bra att veta

Bokning
Du kan boka ditt boende online här på vår hemsida eller genom att ringa 0370-827 44. Vår telefonbokning öppnar 2 maj 2020.

Incheckning – utcheckning
Incheckning på motell och stugby sker kl. 15.00–20.00 på Wild West Inn. Vid ankomst efter kl. 20.00 vänligen meddela receptionen på 0370-827 85
Incheckning för campingstugor samt campingplatser sker i campingreceptionen kl. 15.00–20.00
Utcheckning för alla boenden är kl. 11.00

Frukost
Frukostbuffé serveras på Restaurang Diligensen från kl. 08.00-10.00. Pris: 95 kr/vuxen, 55kr/barn upp till 12 år. Du betalar på plats i restaurangen.

Bäddset
På motellet ingår bäddset (täcken, kuddar, lakan, påslakan och handdukar).
Bäddset ingår ej i stugorna/campingstugorna, men finns att hyra på motellet för 75:-/set.

Städning
På motellet samt i våra stugor ingår städning.
Om du bor i campingstuga så ingår inte städning i hyran, så du måste se till att stugan lämnas i välstädat skick. Städning kan köpas till för 600:-. Om inte stugan är fullgott städad efterdebiteras 1500:-

Parkering
Boendeparkering finns utanför varje stuga, i anslutning till motellet och inne på campingen. Parkering är gratis för våra gäster som bor i stugor och på Wild West Inn. Parkeringstillstånd fås i receptionen på Wild West Inn.

Husdjur
Husdjur är endast tillåtna i våra egna campingstugor, på campingplatser och i utvalda Guldbystugor.

Mat
När parken har stängt håller fortfarande Restaurang Diligensen, Pizzeria Manolito och Saloon Cheyenne öppet, belägna vid entrén. Även på campingen finns en minibutik med de viktigaste dagligvarorna.

Wifi
Bor du på campingen, i någon av våra stugor eller på vårt motell Wild West Inn har du självklart gratis wifi.

Stugor
Våra stugor är utrustade med kökspentry (kokplattor, liten kyl med frysfack), porslin för 4–8 personer samt kastrull, stekpanna, kaffebryggare, vattenkokare och köksredskap.

Campingen
På campingområdet finns café, servicebutik och badsjö. Toalett och dusch finns att tillgå i någon av campingens servicebyggnader. Duschpoletter finns att köpa i campingbutiken för 5 kr/st.
Under midsommarhelgen har vi 25-årsgräns på våra campingplatser.
Incheckning kan ske fram till kl. 22.00 dagen innan midsommarafton.

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och för optimering av webbplatsen. Du accepterar vår användning av cookies genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen. Läs vår integritetspolicy för mer information.