Bra att veta

Bokning
Du kan boka ditt boende online här på vår hemsida eller genom att ringa 0370-827 85. Vår telefonbokning öppnar 3 maj 2021.

Incheckning – utcheckning
Incheckning på motell och stugby sker kl. 15.00–20.00 på Wild West Inn. Vid ankomst efter kl. 20.00 vänligen meddela receptionen på 0370-827 85
Incheckning för campingstugor samt campingplatser sker i campingreceptionen kl. 15.00–20.00
Utcheckning för alla boenden är kl. 11.00

Frukost (endast förbokning)
Serveras på Restaurang Diligensen från kl. 08.00-10.00. Pris: 95 kr/vuxen, 55kr/barn upp till 12 år. Frukost förbokas antingen i förväg eller vid incheckning. För att minska risken för trängsel bokas alla gäster in vid olika tidpunkter. Vi ber våra gäster att vara punktliga för att vi ska kunna säkerställa en jämn spridning av frukostgäster.

Bäddset
På motellet ingår täcken, kuddar och bäddset (lakan, påslakan och handdukar).
Bäddset ingår ej i stugorna/campingstugorna, men finns att hyra på motellet för 75:-/set.

Städning
På motellet samt i våra stugor ingår städning.
Om du bor i campingstuga så ingår inte städning i hyran, så du måste se till att stugan lämnas i välstädat skick. Städning kan köpas till för 600:-. Om inte stugan är fullgott städad efterdebiteras 1500:-

Parkering
Boendeparkering finns utanför varje stuga, i anslutning till motellet och inne på campingen. Parkering är gratis för våra gäster som bor i stugor och på Wild West Inn. Parkeringstillstånd fås i receptionen på Wild West Inn.

Husdjur
Husdjur är endast tillåtna i våra egna campingstugor, på campingplatser och i utvalda Guldbystugor.

Mat
När parken har stängt håller fortfarande Tony’s och Saloon Cheyenne öppet, belägna vid entrén. På campingen hittar du Restaurang Bryggan samt en minibutik med de viktigaste dagligvarorna. Restaurang Diligensen öppnar till högsäsong den 1 juli.

Wifi
Bor du i någon av våra stugor i Guldbyn, Vagnsborgen, i storstuga eller villavagn, samt på Wild West Inn, ingår tillgång till gratis wifi. Lösenord finns i informationspaket som erhålles vid incheckning.

Stugor
Våra stugor (ej campingstugor) är utrustade med kökspentry (kokplattor, liten kyl med frysfack), porslin för 4–8 personer samt kastrull, stekpanna, kaffebryggare, vattenkokare och köksredskap.

Campingen
På campingområdet finns Restaurang, servicebutik, äventyrsgolf och badsjö.
Under midsommarhelgen har vi 25-årsgräns på våra campingplatser.
Incheckning kan ske fram till kl. 22.00 dagen innan midsommarafton.

Servicehus
Toalett och dusch finns i vårt servicehus beläget vid campingentrén. Vårt centrala servicehus som är handikappanpassat har kök (induktionsspis, mikro och ugn), diskrum (handdisk-stationer), tvättstuga (tvättmaskin och torktumlare), toalett och duschrum för Cowboys resp. Cowgirls samt familjedusch/toalett.

Tvättstuga på Campingen
I vårt centrala servicehus finns en tvättstuga med en tvättmaskin och en torktumlare. Tvättid bokas i campingreceptionen och där kvitteras även nyckel ut. Tvättid 3 timmar. Tillgänglig mellan 8.00 och 21.30. Tvättmedel finns att köpa i Campingbutiken.

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och för optimering av webbplatsen. Du accepterar vår användning av cookies genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen. Läs vår integritetspolicy för mer information.