Bokningsvillkor

Bokning
Vid bokning via telefon skickas en bokningsbekräftelse med e-post eller brev. Det är ditt ansvar att kontrollera att bokningsuppgifterna stämmer. Vid felaktigheter är det ditt ansvar att kontakta Wild West Inn snarast möjligt för att korrigera felen. Du når oss mellan kl. 08.00–22.00 alla dagar under sommaren på 0370-827 85. Resten av året mellan kl. 08.00–16.00 vardagar på 0370-827 00. Vid incheckning ska bokningsbekräftelsen medtas och kunna uppvisas på förfrågan.

Ombokning
Ombokning kan göras kostnadsfritt fram till 24 timmar innan angiven incheckningstid (kl. 15.00).

Avbokning
Avbokning kan göras senast 48 timmar innan ankomst (med avbeställningsskydd) eller senast en vecka innan ankomst (utan avbeställningsskydd). Vid avbokning senare än detta eller om du ej dyker upp, återbetalas ingenting av det debiterade beloppet.

Betalning
Du betalar för den tid som rummet eller stugan är bokad, även om incheckning inte sker. Priset för vistelsen debiteras på ditt kontokort/kreditkort vid bokning.

Incheckning/utcheckning
Incheckning på motell och stugby sker kl. 15.00–20.00 på Wild West Inn. Vid ankomst efter kl. 20.00 vänligen meddela receptionen på 0370-827 85.
Incheckning för campingstugor samt campingsplatser sker i campingsreceptionen kl. 15.00–20.00

Utcheckning för alla boenden är kl. 11.00.

Förstörelse
Vid frivillig förstörelse (så som åverkan på inredning, rökning och innehav av djur där det inte är tillåtet) eller ofrivillig förstörelse i rummet (exempelvis vid urinläckage) och övriga utrymmen på High Chaparral debiteras du kostnaden för skadan samt ett administrativt pålägg på 200 kr.

Husdjur
Husdjur är endast tillåtna i våra campingstugor och på campingen.

Ansvar för egendom
High Chaparral har inget strikt ansvar för egendom som förvaras i motellrum eller i leverantörens lokaler.

Rätt att neka boende
På High Chaparral sover och vilar människor på dygnets alla timmar. Därför är det viktigt att gästerna tänker på de andra gästerna och inte pratar högt, skriker eller springer i korridorerna.

Det ska vara tyst efter kl. 23.00 varje dag. Av denna anledning samt för personalens och din egen säkerhet förbehåller vi oss rätten att neka boende för dig och ditt sällskap. Skäl för vårt beslut kan vara att:
– ditt uppförande och/eller fysiska/psykiska tillstånd stör eller skapar oro bland de andra gästerna.
– full betalning för boendet inte kan erläggas.

Force Majeure
Strejk, eldsvåda, explosion, krig eller liknande kristillstånd, väsentliga inskränkningar i leveranser eller andra omständigheter utanför leverantörens kontroll, berättigar High Chaparral att häva avtalet utan skyldighet att utge skadestånd.

Reklamation och frågor om ersättning
För att eventuell ersättning ska vara aktuell i efterhand är det en förutsättning att du kontaktat vår personal under besöket angående problemet. Om vi inte givits möjlighet att åtgärda ett eventuellt problem är ersättning inte berättigat.

Din reklamation ska vara inskickad till boende@highchaparral.se senast en månad efter besöket. Gäller ärendet skador på fordon, stöld eller skadad/förlorad egendom hänvisar vi till ditt försäkringsbolag.

Övrigt
Trots alla ansträngningar som görs för att se till att information på vår webbplats är aktuell och korrekt, kan High Chaparral inte påta sig något ansvar för eventuella fel som uppstår till följd av användningen av denna information eller feltryck i textinformation.

Betalningsvillkor

Full betalning debiteras vid bokning, även vid telefonbokning. Tyvärr fungerar inte Electronkort som betalmedel.

Vid bokning via telefon skickas en bokningsbekräftelse per e-postadress eller brev. Det är ditt ansvar att kontrollera att bokningsuppgifterna stämmer. Vid felaktigheter är det ditt ansvar att kontakta Wild West Inn snarast möjligt för att korrigera felen. Då når oss mellan kl. 08.00-22.00 alla dagar under sommaren på 0370-827 85. Resten av året mellan kl. 08.00-16.00 vardagar på 0370-827 00. Vid incheckning ska bokningsbekräftelsen medtas och kunna uppvisas på förfrågan.

Ombokning
Ombokning kan göras kostnadsfritt fram till 24 timmar innan angiven incheckningstid (kl. 15.00).

Avbokning
Avbokning kan göras senast 48 timmar innan ankomst (med avbeställningsskydd) eller senast en vecka innan ankomst (utan avbeställningsskydd). Vid avbokning senare än detta eller om du inte dyker upp, återbetalas ingenting av det debiterade beloppet.

Betalning
Du betalar för den tid som rummet eller stugan är bokad, även om incheckning inte sker. Priset för vistelsen debiteras på ditt kontokort/kreditkort vid bokning.

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och för optimering av webbplatsen. Du accepterar vår användning av cookies genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen. Läs vår integritetspolicy för mer information.