Är du Sveriges coolaste restaurangchef?

Ska du driva restauranger och caféer för hungriga barnfamiljer, ta hand om finsmakande konferensgäster och ansvara för att taket inte lyfter för högt när Rydell & Quick drar igång till julbordet, krävs det is i magen, trygg personlighet och skön attityd till livet. Dessutom gör du det i Sveriges vildaste temapark – High Chaparral, Vilda Västern mitt i Småland.Sveriges coolaste restaurangchef

Maten är en viktig del av upplevelsen för våra drygt 170 000 besökare. Parken har 13 mat- och fikaställen. När parken är stängd för säsongen serveras lunch på restaurang Diligensen måndag till fredag. Vi serverar även julbord och har öppet för Halloween. High Chaparral har även konferenser och event året om med allt från 15–2000 gäster.

I dina arbetsuppgifter ingår ansvar för inköp, leda ett 70-tal medarbetare (högsäsong), struktur, organisation och restaurangekonomi. Menyerna planerar du med vår kock. Därför har du har en grundläggande adekvat utbildning (gärna eftergymnasial) och minst 3–5 års erfarenhet från ledande yrkesroll. Krav är tidigare erfarenhet från arbetsledande position med schemaläggning och inköp, körkort B samt svenska och engelska i tal och skrift.

Som människa är du en strukturerad och inspirerande ledare som vågar ta ett steg framåt när det krävs. Samtidigt är du flexibel och prestigelös. Och lugn.

Anställningen är en tillsvidareanställning med sedvanlig provanställning och tillträde efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Skicka ditt CV till lotta@highchaparral.se och märk ansökan med ”Restaurangchef High Chaparral”. För ytterligare information, kontakta Lotta Edin-Johansson på 0370-827 38.