Boka & handla

Så enkelt som möjligt

Ju mer ni har fixat och bokat innan ni kommer till oss, desto mer tid har ni i parken (och där kommer ni vilja ha mycket tid tillsammans, tro oss). Därför har vi gjort det så enkelt som möjligt för dig att köpa biljetter, boka boende och kanske fixa lite roliga Vilda Västern-prylar.

Köp entré

Boka entré för en dag eller lägg till en extra dag för endast ytterligare 130 kronor med en tvådagarsbiljett. Planerar du flera besök rekommenderar vi vårt förmånliga säsongskort.

Köp biljett här

Priser

Det är bra att ha koll på slantarna. Därför har vi samlat priser för entré, aktiviteter och äventyr här. För att göra det ännu enklare låter vi så många äventyr och aktiviteter som möjligt ingå.

Alla priser

Webbshop

I vår webbshop hittar du allt som behövs för att smälta in i Vilda Västern anno 1870. Dyker bröderna Dalton upp kan det dessutom vara bra att ha knallpulverpickan laddad.

Till vår webbshop
Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och för optimering av webbplatsen. Du accepterar vår användning av cookies genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen. Läs vår integritetspolicy för mer information.