High Chaparral är kontantfritt

Klart du kan råna banken, men när du handlar, roar dig eller äter hos oss gör du det med kort. På High Chaparral är hela parken kontantfri. Välkommen till Vilda Västern.

Från om med i år denna säsong blir High Chaparral en kontantfri park. All betalning kan göras med de vanligaste bank- och kreditkorten (VISA och Mastercard) alternativt att man köper eller laddar ett presentkort på plats i entrén eller online. Med ett presentkort eller vårt speciella High Chaparralkort kan exempelvis utländska gäster minska sina uttagsavgifter som bankerna tar och barnen kan få egna kort att springa och handla för själva.

Med en kontantfri park skapar vi en ökad trygghet för både gäster och personal, köerna minskar och dessutom minskar alla transporter med kontanter till och från parken, vilket bidrar till en bättre miljö.

För de som saknar VISA eller Mastercard
En av våra entrékassor kommer ta emot kontanter och där löser gästen enkelt både entré och fyller på önskat belopp på High Chaparrals egna betalkort. Detta kort kan sedan användas vid köp ute i parken. Kortet kan fyllas på med mer pengar under dagen och när besöket i parken är över kan besökaren få tillbaka kvarvarande kortsaldo i entrékassan. Med betalkortet kan barnen handla själva inne i parken och de som bara önskar använda kontanter kan även de enkelt besöka parken.

Ladda ner PDFLadda ner

Kontakt

Mathias Bergendahl
Sheriff / VD

mathias.bergendahl@highchaparral.se
0370-82738