High Chaparral öppnade idag nytt bokningssystem – behåller förköp och besöksgräns

Idag lanserade High Chaparral ett nytt bokningssystem med möjligheten att i ett och samma bokningsflöde boka boende, entrébiljetter och vilda västern-utrustning för upphämtning i parken.

– Vi har utgått från kundens önskemål och den upplevelse vi vill erbjuda våra gäster genom hela den digitala resan, med det övergripande målet att skapa en enklare och smidigare bokningsprocess, säger Maja Welandson, gästservice- och boendeansvarig på High Chaparral.

Bland nyheterna ingår ett flertal funktioner som High Chaparrals gäster efterfrågat. Nu

ingår möjligheten att boka specifik stuga eller campingplats och tydligare överblick över tillgängliga boenden och antal bokade gäster per dag. Det nya bokningssystemet erbjuder ytterligare betalningsmöjligheter än tidigare, med kortbetalning, swish, faktura och avbetalning som alternativ.

Inför förra säsongen införde High Chaparral en webbshop med möjlighet till upphämtning av produkter som hattar och andra vilda västern-utrustning innanför entrén. Satsningen slog väl ut och i år är det möjligt att boka boende, entrébiljetter och vilda västern-utrustning i samma bokningsflöde.

– Möjligheten att köpa leksaker i förväg för upphämtning var en av de åtgärder vi vidtog för att minska risken för kö. Det blev mycket uppskattat och därför satsar vi vidare på den lösningen, säger Maja Welandson.

High Chaparral behåller förhandsbokning för att kunna begränsa antalet besökare i parken. Åtgärden vidtas för att förbättra kundupplevelsen genom att minska risken för köbildning och trängsel.

High Chaparrals nya bokningssystem levereras av den danska systemleverantören CompuSoft A/S. Utöver bokningssystemet tillhandahåller CompuSoft digital matbeställning och restaurangkassor.

Presskontakt:

Mathias Bergendahl, vd

mathias.bergendahl@highchaparral.se
0370–827 38

 

Kontakt

Mathias Bergendahl
Sheriff / VD

mathias.bergendahl@highchaparral.se
0370-82738