High Chaparral öppnar 21 maj

Temaparken High Chaparral meddelar idag att parken öppnar som planerat den 21 maj.

Vilda västern-parken High Chaparral i Småland arbetar vidare mot säsongsöppning den 21 maj. Det beskedet grundar sig på det tillståndsbevis Polismyndigheten idag utfärdat.

Vi är naturligtvis lättade över Polismyndighetens besked idag, dels för att våra trogna besökare länge sett fram emot en ny säsong, dels för att säkerställa jobbtillfällen för våra års- och säsongsanställda. Vi har under de senaste veckorna arbetat med att ta fram en plan för att på ett omsorgsfullt och ansvarstagande sätt öppna parken, och nu fortsätter det arbetet fram till säsongspremiären, säger Mathias Bergendahl, VD för High Chaparral.

High Chaparral kommer att justera utbudet för att tillmötesgå gällande restriktioner, med reservation för eventuella ändringar under säsongen beroende på om restriktioner förändras.

High Chaparral kommer att i år erbjuda särskilt skräddarsydda shower, med 8 dagliga föreställningar av Wild West Stunt Show med det kända höga fallet, 12 dagliga föreställningar per dag av Lucky Luke Show med årets söta nyhet, Shetlandsponnyn Snuffy, och det populära tågrånet där tågtransport till föreställningen ingår i upplevelsen. I Old Mexico får besökare träffa Zorro och två soldater under hela dagen. Ångbåten finns att beskåda som vanligt, Guldvasken är öppen, Barnbyn är redo för alla barn och på tematiserade Main Street väntar en resa tillbaka i tiden. Restauranger och butiker håller öppet som vanligt med anpassning utifrån Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Ladda ner PDFLadda ner

Kontakt

Mathias Bergendahl VD för High Chaparral

Mathias Bergendahl
Sheriff / VD

mathias.bergendahl@highchaparral.se
0370-82738