High Chaparral rustar sig för tusentals besökare

– Det händer mycket i parken även när den är stängd. Just nu är vi igång med en äventyrsgolf, nytt stugområde och utbyggnad av Restaurang Bryggan. Och till våren presenterar vi nya spännande aktiviteter till parken.

Mattias Tambour, parkchef på High Chaparral, berättar om allt som byggs i parken för att de ska vara rustade inför nästa säsong. Med högt besöksantal i somras och succé för halloween känner man att parkens långsiktiga strategi att vara både en nöjes- och temapark för barnfamiljer och en mötesplats för människor som gillar Vilda västern, är helt rätt.

– Vi är naturligtvis Vilda västern troget. Det är vårt ursprung och det vi brinner för. Men det ska vara ett Vilda västern för hela familjen.

De stora förändringarna till nästa år är en 9-håls äventyrsgolf på campingen. Man bygger även ut Restaurang Bryggan vid High Chaparrals badsjö, uppdaterar och flyttar ett stugområde och bygger ett nytt servicehus. Allt för att nära 170 000 besökare ska trivas och ha det bra.

– De som besöker Liseberg eller Gröna Lund kan alltid hitta boende. Det är svårare för våra besökare. Därför tar vi ansvar så att de får en fin vistelse hos oss även utanför parkområdet genom boende, bad, aktiviteter och restauranger, avslutar Mattias Tambour.

Ladda ner PDFLadda ner

Kontakt

Mattias Tambour
Upplevelse- och tematiseringschef/Vice VD

mattias@highchaparral.se
0370-82719