High Chaparral tar hjälp av danska CompuSoft för att skapa en enkel och smidig bokningsupplevelse för besökare

Inför sommaren 2022 gör High Chaparral en storsatsning på bred front för att skapa en positiv upplevelse för temaparkens besökare. En upplevelse som börjar redan hemifrån vid bokningstillfället och fortsätter under vistelsen. En viktig del av utvecklingsarbetet är den digitala kundresan och High Chaparral har därför tecknat ett avtal med den danska systemleverantören CompuSoft A/S som innefattar online-bokning av entrébiljetter och boende samt restaurangkassor.

– Den viktigaste delen i vår upphandling var att kunna skapa en enklare och smidigare gästupplevelse. CompuSoft har med all tydlighet visat sig vara det bästa alternativet för oss, både för kunden och för vår boendepersonal, säger Maja Welandson, boendeansvarig på High Chaparral.

– Vi ser fram emot att tillsammans med High Chaparral skapa en bra digital lösning för både temaparken och deras kunder. High Chaparral har ett starkt fokus på digital utveckling och vi ser fram emot att kunna bidra till en positiv gästupplevelse, säger CompuSofts VD Thomas Traberg-Larsen.

CompuSofts bokningssystem implementeras under första kvartalet och beräknas vara tillgängligt på temaparkens hemsida Highchaparral.se under första hälften av april 2022.

 

High Chaparral är en temapark olik alla andra. Ett besök här är en upplevelse för alla sinnen och här får hela familjen uppleva det riktiga Vilda Västern, så som det en gång var i mitten av 1800-talets Amerika. Allt i parken tematiseras för att så långt som möjligt återspegla Vilda Västern för att ge gäster en äventyrlig och rolig upplevelse. Sommaren 2021 besöktes vilda västern-parken av 173 575 besökare, en ökning från den tidigare toppnoteringen på 165 000 som sattes 2016.

 

Ladda ner bilderLadda ner

Kontakt

Mathias Bergendahl
Sheriff / VD

mathias.bergendahl@highchaparral.se
0370-82738