High Chaparral vidareutvecklar butikskoncept: Pandemiåtgärd blir permanent upplevelsebutik

Förra årets nödlösning Young Guns Warehouse har under vintern utvecklats till en 1 000 kvadratmeter stor upplevelsebutik fylld med vilda västern-rekvisita och dubbelt så många kassor. Åtgärden vidtas för att förbättra kundupplevelsen och samtidigt minska risken för köbildning och trängsel.

På grund av rådande restriktioner för handelsplatser flyttade High Chaparral förra året snabbt försäljningen av vilda västern-utrustning från en mindre butik till en lagerlokal. Under vinterhalvåret har nu den 1 000 kvadratmeter stora lokalen utvecklats till en vilda västern-inspirerad upplevelsebutik fylld med rekvisita som speglar tidsepoken allmänt känd som vilda västern under andra hälften av 1800-talets Amerika.

Inför sommaren dubblerar High Chaparral antalet kassor för att minska risken för köbildning. Samtidigt vidareutvecklas i år möjligheten att förboka vilda västern-utrustning för upphämtning i parken.

– Pandemin har på många sätt hjälpt oss att förbättra vår verksamhet för att besökaren ska få en så bra upplevelse som möjligt. Utvecklingen från en spartanskt inredd lagerlokal till Barnvästern är ett exempel på något vi kanske aldrig hade tänkt på om det inte hade varit för pandemin, säger Mathias Bergendahl, vd.

High Chaparral öppnar portarna till nästa säsong den 26 maj 2022. High Chaparral behåller förköp och en daglig besöksgräns för att minska risken för trängsel och köbildning.

Film om utvecklingen från Young Guns Warehouse till Barnvästern Main street

https://vimeo.com/705853052

Kontakt

Mathias Bergendahl
Sheriff / VD

mathias.bergendahl@highchaparral.se
0370-82738