High Chaparrals Maja Welandson utsedd till en av Årets unga ledande kvinnor i Jönköpings län

Maja Welandson är en av årets 20 unga ledande kvinnor i Jönköpings län. Utmärkelsen gavs tidigare idag efter en nomineringsprocess under hösten och vintern. Priset delas ut av Science Park Jönköping och Handelskammaren Jönköpings län.

Science Park Jönköping och Handelskammaren Jönköpings län har sedan 2014 utnämnt Årets unga ledande Kvinna i Jönköpings län. En av de tjugo som tilldelas den titeln i år är High Chaparrals Maja Welandson, Gästservice- och boendeansvarig för vilda västern-parken.

Maja Welandson började som cafébiträde 2016. Efter sommarsäsongen 2018 övergick tjänsten till innesäljare och därefter under 2019 till konferensansvarig. Maja Welandson är sedan 2020 Gästservice -och Boendeansvarig för temaparken.

Jag är enormt glad, stolt och tacksam. Jag ser nomineringen och utnämningen som något av ett kvitto på att min och teamets insats bidrar till företagets helhet och framgång, och jag är enormt glad för chansen att få vara del av företagets framtida utveckling, säger Maja Welandson.

Maja Welandson har genom sitt positiva, tydliga, inspirerande och empatiska ledarskap skapat en utvecklande och trivsam arbetsmiljö för sina medarbetare. Under ett speciellt år, märkt av högt besökstrycki kombination med pandemin, har hon visat på stor problemlösningsförmåga, kreativitet ochprofessionalitet. Ett arbete som resulterat i höga kundnöjdhetssiffror och ökade intäkter i de områden hon varit ansvarig för, säger Mathias Bergendahl, vd.

Vinnarna erhåller en gemensam inspirations- och kunskapsresa med möjlighet till nätverkande, föreläsningar, träning och god mat.

Kriterierna för att kvalificera sig till listan är att den nominerade:

  • Är en ledare boende i Jönköpings län
  • Är kvinna född 1986 eller senare
  • Kan uppvisa resultat av sitt ledarskap
  • Är en förebild i sitt sätt att agera
  • Har en förmåga att inspirera sin omgivning
  • Inte är en del av tidigare års listor.

Mer information om Årets unga kvinnliga ledare finns här: https://aretsungaledandekvinna.se

Kontakt

Mathias Bergendahl
Sheriff / VD

mathias.bergendahl@highchaparral.se
0370-82738