Högt bokningstryck på High Chaparral: Nästan fyra gånger högre bokningsnivå under påskhelgen jämfört med förra året

På High Chaparral råder högtryck i bokningar inför sommaren. Under påskhelgen har bokningsnivån varit nästan fyra gånger så hög som under påsken förra året.

– Just nu är det främst boende i våra stugor, villavagnar och på vår camping som säkras inför sommaren, säger Mathias Bergendahl, vd på High Chaparral.

Totalt sett ligger bokningsnivån 43 procent högre jämfört med samma period förra året inför rekordsommaren 2021.

– Bokningsmönstret skiljer sig i år jämfört med förra året. Påskhelgen var före pandemin en stark bokningshelg då många familjer och resesällskap planerar sommarsemestern. Det vi ser i år är sannolikt en återgång till den tidigare bokningstrenden nu när pandemin ändrat skepnad. Återkomsten av ett mer traditionellt showutbud efter två somrar märkta av pandemin kombinerat med vår pågående annonskampanj bidrar säkert också till den snabba bokningsökning vi nu ser, säger Mathias Bergendahl.

High Chaparral behåller förhandsbokning för att kunna begränsa antalet besökare i parken. Åtgärden vidtas för att förbättra kundupplevelsen genom att minska risken för köbildning och trängsel. 2021 satte High Chaparral nytt besöksrekord med totalt 173 545 gäster.

Kontakt

Mathias Bergendahl VD för High Chaparral

Mathias Bergendahl
Sheriff / VD

mathias.bergendahl@highchaparral.se
0370-82738