High Chaparral öppnar ny pizzeria: Howdy Pizzeria redo till sommarsäsongen

Till sommaren öppnar Howdy Pizzeria på temaparken High Chaparral. På menyn återfinns ett flertal av de mest eftertraktade pizzasorterna. Howdy Pizzeria är öppet både för lunch och middag.

Efter ett par års frånvaro blir det återigen pizza i den småländska temaparken High Chaparral. Howdy Pizzeria ligger strax utanför huvudentrén till vilda västern-parken och kommer att vara öppen mellan 11:30 och 22:00.

Årets mest sannolika favorit är kebabpizzan Howdy. Övriga rätter inkluderar ett flertal traditionella pizzasorter, sallader och vegetariska alternativ, samt kebabrulle- och tallrik.

– Vi är enormt glada för att återigen kunna erbjuda pizza före, under och efter besöket på High Chaparral. Howdy Pizzeria blir ett mycket välkommet komplement till våra övriga matställen i och utanför parken, säger Daniel Berg, mat- och dryckeschef på High Chaparral.

Intilliggande Restaurang Diligensen har öppet för á la carte under hela säsongen samt även lunch under högsäsongen. Pizzor från Howdy Pizzeria är tillgängliga även på Diligensen.

High Chaparral öppnar portarna till sommarsäsongen den 18 maj 2023. Howdy Pizzeria öppnar den 17 maj.

Kontakt

Mathias Bergendahl
Sheriff / VD

mathias.bergendahl@highchaparral.se
0370-82738