Vi vill att du ska trivas!

Att arbeta på High Chaparral innebär mer än bara ett jobb. Vi är måna om att du som anställd ska trivas hos oss. Att du känner gemenskap, glädje och tycker att det är roligt att gå till jobbet är viktigt för oss. Här har vi samlat information om hur vi jobbar för att våra anställda ska trivas på jobbet.

Introduktionsdagar
Vi vill att du ska känna dig förberedd inför din första arbetsdag och därför arrangerar vi en introduktionsdag för alla anställda. Då får du möjlighet att träffa din arbetsledare och blivande kollegor och lära dig mer om företaget.

Under introduktionen får du även chans att se din blivande arbetsplats, samt även en genomgång om hur en vanlig arbetsdag ser ut på just den platsen som du skall jobba på. Du får din ordinarie timlön för de timmar som du närvarar på introduktionsdagen.

Personalaktiviteter
Vi arrangerar flera aktiviteter varje vecka så som after work, träningpass, brännboll, filmkvällar, gemensamma resor till Liseberg och Astrid Lindgrens Värld, volleybollturnering och mycket annat. I slutet av säsongen bjuder vi in till en hejdundrande avslutningsfest med tema.

Personalförmåner
Som anställd har du en hel del rabatter och förmåner, både i parken och även i samarbete med andra tema- och nöjesparker.

Visselblåsning
Vi vill att alla ska känna sig trygga på arbetsplatsen. Om du som arbetstagare upplever någon typ av missförhållande i vår verksamhet så ser vi helst att du pratar med din närmsta chef, en kollega, HR-avdelningen eller någon annan som du känner förtroende för. Känner du att du inte kan prata med någon på arbetsplatsen så finns möjligheten att göra en visselblåsning där du väljer själv om du vill vara anonym eller inte.