Jönssonsquaden till Familjens dag på High Chaparral

– När mor, far, barnen och till och med kanelbullen har en egen dag tyckte vi det var dags för någon att uppmärksamma familjen. Därför tänker vi fira Familjens dag årligen på High Chaparral. I år blir det lördagen den sjätte juli.

High Chaparrals vd Lotta Edin Johansson berättar att de ännu inte bestämt om Familjens dag kommer att få ett bestämt datum eller alltid firas första lördagen i juli. Men att man vill uppmärksamma familjen varje år på ett eller annat sätt är säkert.

– Vi älskar familjer, hur de än ser ut. Det är familjen som är vår huvudsakliga målgrupp. Genom att fira familjens dag vill vi också peka på att man inte passivt konsumerar attraktioner på High Chaparral, utan hos oss skapar familjen upplevelser tillsammans.

För visa att man menar allvar med Familjens dag har High Chaparral bland annat bjudit in en av Sveriges mest populära familjer, Jönssonsquaden. På Youtube kan man följa mamma Tina, pappa Jerry, lillbrorsan Kevin, storasyrran Alicia och hunden Blakki, när de gör en hel massa roliga saker tillsammans. De har på kort tid blivit väldigt populära. Det är dock sexåriga lillbrorsan Kevin, eller Dulle som han kallas, som är mest känd. Han är Sveriges kanske yngste och mest uppmärksammade gamer med 63 000 prenumeranter på sin Youtubekanal där han spelar Fortnite. Tanken med att bjuda in dem till parken är att parkens besökare ska få träffa den populära familjen.

– Det var en ren slump att vi upptäckte att de och vi drivs av samma värderingar. Jönssons är en familj där barnens intresse engagerar hela familjen, och där man verkligen tycker det är roligt att göra saker tillsammans. Dessutom pratar de väldigt mycket om vikten av att respektera att alla är olika.

Lotta Edin Johansson berättar att när Dulle spelar Fortnite är mamma Tina eller pappa Jerry alltid med, och det får aldrig bli mer än två timmar per dag vid skärmen.

– Trots att Dulle är en känd gamer tillbringar han mindre tid framför skärmen än vad många andra barn gör. Resten av dagen är det läxor, lek med kompisar eller umgänge med familjen som gäller. Det gillar vi på High Chaparral. Att ha Jönssonsquaden här för premiären av Familjens dag känns riktigt bra.

Ladda ner PDFLadda ner

Kontakt

Mathias Bergendahl VD för High Chaparral

Mathias Bergendahl
Sheriff / VD

mathias.bergendahl@highchaparral.se
0370-82738