Klart du kan råna banken

Klart du kan råna banken, men när du handlar, roar dig eller äter hos oss gör du det med kort. På High Chaparral är hela parken kontantfri.
Välkommen till Vilda Västern.

All betalning kan göras med de vanligaste bank- och kreditkorten (VISA och Mastercard) alternativt att man köper eller laddar ett presentkort på plats i entrén eller online.

Med ett presentkort eller vårt speciella High Chaparralkort kan exempelvis utländska gäster minska uttagsavgifter och barnen kan få egna kort att springa och handla för själva. Du kan välja att vara anonym eller lägga in alla uppgifter och på så sätt kan vi även spärra ett borttappat kort.

Med en kontantfri park skapar vi en ökad trygghet för både gäster och personal, köerna minskar och dessutom minskar alla transporter med kontanter till och från parken, vilket bidrar till en bättre miljö.

Saknar du VISA eller Mastercard?
En av våra entrékassor kommer ta emot kontanter och där löser du enkelt både entrén och fyller på önskat belopp på High Chaparrals egna betalkort. Detta kort använder du sedan vid köp ute i parken.
Du kan vid behov fylla på mer pengar på kortet under dagen och när besöket i parken är över kan du få tillbaka kvarvarande kortsaldo i entrékassan.
Med betalkortet kan barnen handla själva inne i parken och de som bara önskar använda kontanter kan enkelt besöka parken.