Konferens High Chaparral

Maja Welandson intar plats i High Chaparrals ledningsgrupp

High Chaparrals Maja Welandson har befordrats till butik-, boende- och gästservicechef och tar därmed plats i företagets ledningsgrupp. Tidigare i år utsågs Maja Welandson av Science Park Jönköping och Handelskammaren Jönköpings län till en av årets 20 unga ledande kvinnor i Jönköpings län.

Maja Welandson började som cafébiträde 2016. Efter sommarsäsongen 2018 övergick tjänsten till innesäljare och därefter under 2019 till konferensansvarig. Maja Welandson är sedan 2020 Gästservice -och Boendeansvarig för temaparken och i anslutning till hennes befordran antar Maja Welandson ansvaret för butiksverksamheten.

– Att jobba på High Chaparral var en dröm jag hade i tidiga år. Jag är verkligen enormt glad och stolt över att nu bli en del av företagets ledning och därmed få chansen att bidra till utvecklingen av vår framtidiga verksamhet, säger Maja Welandson.

– Maja Welandson har genom sitt positiva, tydliga, inspirerande och empatiska ledarskap skapat en utvecklande och trivsam arbetsmiljö för sina medarbetare. Ett arbete som resulterat i höga kundnöjdhetssiffror och ökade intäkter i de områden hon varit ansvarig för. Maja Welandson är en sann ledare och jag ser fram emot att följa hennes fortsatta arbete i ledningsposition, säger Mathias Bergendahl, vd.

I High Chaparrals ledningsgrupp ingår Mathias Bergendahl, vd, Mattias Tambour, vice vd, Fredrik Jonsson, HR-chef, Malevil Ljunggren, koncernekonomichef, Hanna Forthmeiier, marknadschef, Wisam Salim, mat & dryckeschef, Maja Welandson, butik-, boende- och gästservicechef samt Staffan Svensson, teaterchef. Den 1 september tillkommer även Magnus Larsson, inköpschef.

 

 

 

 

 

Ladda ner bilderLadda ner

Kontakt

Mathias Bergendahl
Sheriff / VD

mathias.bergendahl@highchaparral.se
0370-82738