Med Halloween fortsätter High Chaparral satsningen på verksamheter året runt

– Vi kommer att ha delar av parken öppen under Halloween och precis som förra året arrangera zombieloppet ”Run for your lives”. Sedan har vi julbord med bland annat Rydell & Quick som artister, ökad konferensverksamhet och snart också ett nytt museum. High Chaparral ska positionera sig som turistmål och mötesaktör året runt.

Lotta Edin Johansson, vd på High Chaparral, berättar om temaparkens intention att vara en angelägenhet både lokalt och nationellt 12 månader om året.
– Många tror nog att High Chaparral bara har verksamhet under sommaren. Självklart är det vår viktigaste period men verksamheterna och eventen under övriga månader blir allt fler.

Förra årets lyckade satsning på Halloween i parken och zombieloppet ”Run for your lives” får givetvis sin fortsättning i år. I år hoppas man på många besökare i parken och minst 1000 löpare med nerver av stål.
– För de vuxna blir det en både tuff och skrämmande bana, men självklart har vi en lagom läskig variant för de lite mindre. Gillar man Halloween kan en Vilda västern-stad full med zombies knappast bli bättre, avslutar Lotta Edin Johansson.

Ladda ner PDFLadda ner

Kontakt

Mathias Bergendahl
Sheriff / VD

mathias.bergendahl@highchaparral.se
0370-82738