Nyheter i parken 2021 – större, säkrare och roligare

Årets nyheter är inte bara roliga utan erbjuder mer plats för alla och minskar risken för köbildning och trängsel för att alla ska kunna uppleva ett säkert och tryggt äventyr.

Mat i mobilen – beställ ”Take-away” eller ”Äta här”

För att göra det så enkelt som möjligt för dig kan du beställa och betala din mat med mobilen utan att behöva ladda ner en app. Du väljer från restaurangens meny här på hemsidan eller via QR-kod i parken och betalar med Swish. Du kan välja ”Take away” eller ”Äta här”. Bekvämare kan det inte bli – du slipper både att vänta på maten och att köa. Smaklig spis.

Restaurangerna med Mat i mobilen är: Restaurante Cantina, Kate’s Palace, Onkel Dave’s Hamburgers, Tony’s (före detta Pizzeria Manolito) och Bryggan på campingen.

Texas – kolla djur och fika på nya Minnies Café

I sommar blir vi större! I Texas, vårt helt nya område, skådar du djur, spelar Ranch Memory, går en spännande frågebana, äter något smarrigt på Minnies Café eller varför inte duka upp med take-away eller din egen picknick på ett av High Chaparrals många mysiga picknickställen.

Picknick i det gröna

När cowboysen drev boskap åt de sina måltider vid lägerelden. Maten var enkel – bönor, hårda kex, torkat kött, torkad frukt och kaffe. Hos oss kan du också fylla på energidepåerna under bar himmel vid någon av alla våra picknickplatser. Beställ take-away från våra restauranger, eller ta med din matsäck, och gör måltiden till ett äventyr i det gröna – där lek och skratt är den bästa kryddan. I år har vi installerat tre nya picknickområden: ett vid River City, ett på ön vid campingentrén och ett i det nya området Texas.

Young Guns Warehouse

Nytt för i år är att vi öppnar nya Young Guns Warehouse varje dag mellan kl. 10 och 12. Young Guns Warehouse är en ny butikslösning i vår över 1 000 kvadratmeter stora lagerlokal. Ingång sker från Main street. Vår ordinarie butik Young Guns 1 öppnar kl. 12:00.

Gör dig redo för det stora äventyret

Utrusta dig för det stora äventyret i vår webbshop. Förbeställ puffra, hatt med mera, och hämta grejerna när du kommer till parken, så slipper du köer och hjälper oss minska risken för trängsel. Mer information om förbeställning kommer i ett mejl några dagar före ditt besök.