Otto Nyholm, stuntman på High Chaparral, når svindlande höjder både i vilda västern-show och viralt

Med en ökning från 5 000 till 165 000 följare på Instagram på bara några veckor och miljoner ’likes’ i ett flertal filmer på YouTube har stuntmannen Otto Nyholm blivit en viral sensation. På High Chaparral får han publiken att rysa och förundras genom flera fartfyllda och hisnande stunts.

Otto Nyholm, stuntman på High Chaparral för andra året i rad, faller från hustak efter hustak i en serie av spektakulära stunts under årets upplaga av Wild West Stunt Show, Kate Warne möter Jesse James.

– Otto är en otrolig begåvning och stjärna. Vi är enormt glada för att Otto är här hos oss och den uppmärksamhet han nu får är så välförtjänt. En flicka blev så imponerad av Otto att hon ritade en teckning av honom när han faller från 12 meter, det säger något om den skillnad han gör, säger Mathias Bergendahl, vd på High Chaparral. 

Under övning på fritid spelade Otto nyligen in en film där han simulerar reaktioner från att ha blivit skjuten. Klippet fick snabbt otroliga 761 000 ’likes’ och nästan 6 000 kommentarer från hela världen, och det spred sig snabbt att Otto arbetar på High Chaparral i Sverige. Otto Nyholm har arbetat som stuntman sedan 2020.

– Utöver jobbet erbjuder High Chaparral, med dess unika miljö, en stor möjlighet till utrymme för träning. Jag har fått en stor möjlighet till personlig utveckling och det är självklart roligt att både jag som stuntman och High Chaparral som utvecklingsplats för stuntmän och kvinnor får så stor viral uppmärksamhet, säger Otto Nyholm.

Film med Otto Nyholms stunt i Wild West Stunt Show 2023, Kate Warne möter Jesse James

https://tinyurl.com/356snmd6

Film på YouTube med 1,5 miljon likes (upp 500 000 senaste dygnet)

https://tinyurl.com/4pht2aj5

Otto Nyholm på Instagram

https://www.instagram.com/nyholmotto/

 

Kontakt

Hanna Forthmeiier
Marknadschef

hanna@highchaparral.se
0370-827 16