Planera besök

Få ut det mesta av besöket

De flesta som besöker High Chaparral för första gången blir förvånade över hur fort en dag går i Vilda Västern. Här finns hur mycket som helst att göra, se och uppleva. Därför kan det vara bra att planera besöket. Men förbered dig på att planeringen inte håller – att be barn som leker och skriker av skratt att hålla sig till planen är det få som lyckas med.

Öppettider

På High Chaparral har vi öppet under sommarhalvåret med en försäsong och en högsäsong. Under försäsongen brukar det inte vara lika mycket folk som under högsäsongen. Full fart är det dock hela tiden. Här hittar du alla våra öppettider dag för dag så du säkert vet vad som gäller.

Se tiderna här

Parkkarta

”Hur hittar jag till Guldvasken?”, ”Kan jag se bisonoxarna från hjulångaren?” och ”Nu är det bråttom, var ligger närmsta toalett?”. Med vår parkkarta får du svar på alla frågor.

Kartan

Priser

Det är bra att ha koll på slantarna. Därför har vi samlat priser för entré, aktiviteter och äventyr här. För att göra det ännu enklare låter vi så många äventyr och aktiviteter som möjligt ingå i entrépriset.

Alla priser

Hitta hit

Alla vägar bär till High Chaparral (i alla fall en hel del), så ta bilen till Vilda Västern för en upplevelse ni sent kommer att glömma. Vi ligger mitt i den småländska skogen i Kulltorp mellan Gnosjö, Anderstorp och Värnamo.

Vägbeskrivning