Staffan Svensson på High Chaparral lagar mat i TV4:s Halv åtta hos mig

Nästa vecka besöker TV4-programmet Halv åtta hos mig Gnosjö kommun. HR- och teaterchef Staffan Svensson serverar älgstek i köket i vilda västern-parken.

Det är fantastiskt roligt att få delta och samtidigt få möjlighet att både lyfta fram Gnosjö kommun och givetvis High Chaparral, säger Staffan Svensson, HR- och teaterchef på temaparken.

Staffan, ursprungligen från Oskarström utanför Halmstad, började som skådespelare i parken 2006 och blev sedan fastanställd i nuvarande tjänst efter säsongen 2013. Mitt i parken hyr Staffan en övernattningsstuga som blev inspelningsplatsen för Halv åtta hos mig.

Staffan gillar att improvisera ihop rätter och smaker som egentligen inte hör ihop, ibland blir det succé och ibland inte. I programmet körde han dock på älgstek, ett säkert kort.

Programmet med Staffan Svensson sänds enligt TV4 den 10 november 2020 kl. 19:30.

Kontakt

Mathias Bergendahl VD för High Chaparral

Mathias Bergendahl
Sheriff / VD

mathias.bergendahl@highchaparral.se
0370-82738

Staffan Svensson
Personal- & teateransvarig

staffan@highchaparral.se
0370-82703

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och för optimering av webbplatsen. Du accepterar vår användning av cookies genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen. Läs vår integritetspolicy för mer information.