Vidareutveckling baserad på lärdomar från pandemin: High Chaparral behåller förhandsbokning och daglig besöksgräns

High Chaparral behåller förhandsbokning för att kunna begränsa antalet besökare i parken. Åtgärden vidtas för att förbättra kundupplevelsen genom att minska risken för köbildning och trängsel. High Chaparral öppnar portarna till nästa säsong den 26 maj 2022.

High Chaparral tar inför sommarsäsongen 2022 ett helhetsgrepp för att ytterligare minska risken för kö och trängsel i butiker och matställen, vid showarenor samt vid aktiviteter i parken.

2020, under pandemins första år, satte High Chaparral in en frivillig gräns för att motverka risken för trängsel. I år sattes en gräns initialt genom pandemilagen och en begränsningsförordning, men trots de lättnader som gjordes den 15 juli när begränsningen 1 per 20 kvm togs bort valde High Chaparral att behålla en frivillig gräns. En gräns som nu kvarstår.

– Pandemin har i mångt och mycket hjälpt oss att utveckla vår verksamhet för att besökaren ska få en så bra upplevelse som möjligt. Att fortsätta med förköp och besöksgräns hjälper oss att minska risken för köbildning och trängsel i parken, säger Mathias Bergendahl, VD för High Chaparral. 

Säsongskortshållare och Medborgare behöver precis som tidigare inte förboka besöket.

 

High Chaparral är en temapark olik alla andra. Ett besök här är en upplevelse för alla sinnen och här får hela familjen uppleva det riktiga Vilda Västern, så som det en gång var i mitten av 1800-talets Amerika. Allt i parken tematiseras för att så långt som möjligt återspegla Vilda Västern för att ge gäster en äventyrlig och rolig upplevelse.

Kontakt

Mathias Bergendahl
Sheriff / VD

mathias.bergendahl@highchaparral.se
0370-82738