High Chaparral växlar upp: Vilda västern-show och tågrån tillbaka på Vilda västern-parken i Småland

Den 5 juni öppnar High Chaparral dörrarna till Sheriff Wyatt Earps sista jakt, en nyproducerad vilda västern-show, och ångloket tar återigen passagerare på resa med Sveriges enda legala tågrån. 

Vilda västern-showen Sheriff Wyatt Earps sista jakt kommer att visas fem gånger dagligen inför en publik på maximalt 500 åskådare på anvisade platser enligt ändrade restriktioner och med separata in- och utgångar till den utökade läktaren. På övriga teaterområden fortsätter improvisationsteater med Lucky Luke och familjen Dalton i Dalton City och Zorro i Old Mexico. Från och med lördag avgår ångloket löpande under dagen med tågrån längs vägen.

– Vi har varit tydliga med vår ambition att växla upp när möjligheten finns, och nu är vi där. De nya restriktionerna som införs idag möjliggör att vi på ett fortsatt ansvarstagande sätt kan erbjuda en spännande vilda västern-show och återigen ta passagerare på vårt ånglok, säger Mathias Bergendahl, vd.

Intresset för att besöka High Chaparral i sommar är väldigt högt, med en 20 procent högre bokningsnivå jämfört med samma period 2019.

Bland årets nyheter finns Texas, ett helt nytt område med tre Texas Longhorn, ett nytt café och lärande-aktiviteter för hela familjen, flera nya picknickställen, en ny käpphästbana och flera nya aktiviteter på Buffalo island.

High Chaparral har inför sommaren vidareutvecklat och skapat nya omfattande åtgärder kopplat till att minska risken för köbildning och öka spridningen av besökare i parken, inklusive digital matbeställning och förhandsbeställning av produkter som puffra, hatt och Sheriffstjärna.

Anpassningar inför sommarsäsongen 2021 PM

Kontakt

Mathias Bergendahl
Sheriff / VD

mathias.bergendahl@highchaparral.se
0370-82738