Wisam Salim utnämnd till Interim F&B Manager på High Chaparral

Den 8 november tillträder Wisam Salim tjänsten som Interim F&B Manager för den småländska temaparken High Chaparral. Wisam Salim kommer närmast från en tjänst som Koncernansvarig Mat & Dryck för Branäsgruppens skidanläggningar och tidigare en liknande roll på Astrid Lindgrens Värld.

Inför sommaren 2022 gör High Chaparral en storsatsning för att stärka matutbudet och minska köbildning till parkens drygt 15 matställen.

– Matupplevelsen är en central del av besöket i vår vilda västern-park. Att utveckla våra matställen, både vad gäller kvalitet och snabbhet, ligger helt i linje med vårt övergripande arbete för att förbättra helhetsupplevelsen under besöket i parken, säger Mathias Bergendahl, vd.

Wisam Salim, med mångårig erfarenhet inom just säsongsbetonad besöksnäring, ansluter i november för att leda utvecklingsarbetet inom mat och dryck inför sommaren.

– Jag ser verkligen fram emot att få driva och vidareutveckla vårt tematiserade matutbud. Jag brinner för att både skapa en positiv atmosfär tillsammans med våra medarbetare i våra kök och en god matupplevelse med snabb service för våra besökare, säger Wisam Salim.

High Chaparral avslutade nyligen sommarsäsongen med ett rekord. Sommaren 2021 besöktes vilda västern-parken av 173 575 besökare, en ökning från den tidigare toppnoteringen på 165 000 som sattes 2016.

 

High Chaparral är en temapark olik alla andra. Ett besök här är en upplevelse för alla sinnen och här får hela familjen uppleva det riktiga Vilda Västern, så som det en gång var i mitten av 1800-talets Amerika. Allt i parken tematiseras för att så långt som möjligt återspegla Vilda Västern för att ge gäster en äventyrlig och rolig upplevelse. High Chaparral har öppet sommartid och har varje år cirka 160 000 besökare.

 

 

Kontakt

Mathias Bergendahl
Sheriff / VD

mathias.bergendahl@highchaparral.se
0370-82738