Äventyr på riktigt

Hos oss är du en del av äventyret. Allt i genuin Vilda Västern-miljö med bisonoxar, tågrån, hjulångare, guldvaskning, cowboys, show och teater och mycket, mycket mer. Här väntar spänning och glädje hela dagen – på High Chaparral händer det grejer när och där du minst anar det.

Se alla äventyr

Häng med Johanna Berg

Nu har du chansen att hänga med den kända youtubern, influencern, skådespelaren, ryttaren men framför allt High Chaparral-fantasten Johanna Berg, när hon tar dig runt på High Chaparral i sex filmer. Missa inte det.

Se filmerna

Alla shower ingår i entrén

Varför krångla till det. Hos oss ingår alla spännande shower i entrén. Och det vill inte säga lite. Eller vad sägs om Zorro i fäktningstagen, Wild West Stunt Show och Lucky Luke Show.

Våra shower

Bli en del av äventyret

Under Our land och Äventyr hittar du allt spännande du kan uppleva och göra på High Chaparral. Här är du en del av äventyret var du än är. Lucky Luke, Bröderna Dalton, Zorro och alla andra hittar hela tiden på upptåg och bus. Eller också är det du som drar igång leken.

Äventyr Our Land

Följ oss på Instagram
@highchaparralsweden

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och för optimering av webbplatsen. Du accepterar vår användning av cookies genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen. Läs vår integritetspolicy för mer information.