Äventyr

Ta tåget till Old Mexico, vaska guld, kliv ombord på en hjulångare, spana in bisonoxar eller ta en ridtur på våra käpphästar som en äkta cowboy eller cowgirl. På High Chaparral finns massor av kittlande Vilda Västern-upplevelser.

Se alla äventyr

Our Land

High Chaparral är inte bara en häftig Vilda Västern-stad. Här finns så mycket mer att uppleva och vi kallar det Our land.

Läs mer om Our Land

Mat & dryck

På våra restauranger finns det något för alla hungriga och törstiga invånare i High Chaparral. Specialkost? Inga problem, de flesta av våra restauranger serverar såväl glutenfritt som laktosfria alternativ. Så hugg in och smaka på en bit av Vilda Västerns delikatesser.

Se alla Mat & dryck

Butiker

Självklart finns det affärer i en riktig Vilda Västern-stad. Hos oss hittar du allt från indianskt och mexikanskt hantverk till puffror och pickadoller. Bara på High Chaparral.

Se alla butiker

Bad & pool

Kanske var det lite si och så med cowboysarnas hygien, men här på High Chaparral gillar vi vatten. Här finns det både pool med rutschkana och en liten sjö för badsugna barn och vuxna. Poolen ligger i parken och sjön med egen sandstrand vid campingen. Så glöm inte badkläderna för det kan bli varmt i Vilda Västern.

Läs mer
Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och för optimering av webbplatsen. Du accepterar vår användning av cookies genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen. Läs vår integritetspolicy för mer information.